Online consult

Gedragsadvies via email en eventueel Live Chat om het communiceren met elkaar wat gemakkelijker te maken, zit u met een klein probleem, maar hoeft dit niet uitgebreid behandelt te worden! Dan is onze online consult voor u een uitkomst. Natuurlijk is uw hond de allerliefste hond van de hele wereld!
Toch kan het voorkomen dat u bepaald gedrag van uw hond een probleem vindt.
Misschien wordt uw puppy niet goed zindelijk, of bijt hij te hard in uw handen?
Of misschien herkent u uw hond in onderstaande zinnen:

  • Hij luistert slecht als ik iets wil!
  •  Mijn hond plast steeds binnen!
  •  Hij springt tegen iedereen op!
  •  Een bench, is dat een straf voor mijn hond?

Zelfs de best opgevoede hond kan gedrag gan vertonen waar u van denkt, dat heb ik hem niet geleerd! Soms gaat dit gedrag door een juiste aanpak over, maar soms herhaalt het gedrag zich steeds meer of het wordt erger.

Vroegtijdig een probleem aanpakken,voorkomt probleemgedrag!

Met het online consult bieden wij u advies om met het probleemgedrag van uw hond zelf aan de slag te gaan. Het doel is om dit gedrag zoveel mogelijk om te buigen naar goed gedrag.
Afhankelijk van het gedragsprobleem en hoelang dit probleem reeds bestaat zullen wij beoordelen of het mogelijk is dit probleem via een online consult te kunnen begeleiden.

Hoe werkt het?

U vult het vragenformulier zo duidelijk en uitgebreid mogelijk in mocht u beeld materiaal hebben van het probleem van uw hond graag meesturen.
Wij zullen uw ingevulde vragenlijst en eventuele beeldmateriaal nauwkeurig bekijken en beoordelen.
Aan de hand daarvan bepalen we welke stappen u als eigenaar het beste kunt nemen. Deze informatie met eventuele handvatten voor een betere omgang met uw hond, mailen wij u terug. U krijgt van ons een duidelijk en uitgebreid advies, hoe u het probleem van uw hond moet aanpakken. In veel gevallen wordt al snel duidelijk dat u met de nodige hulp en de juiste begeleiding snel resultaat kunt boeken met uw hond en nog vele leuke jaren met uw hond in het vooruitzicht hebt.
De kosten voor dit advies per mail bedragen slechts € 27,50,-

Wij nemen uw vragenformulier in behandeling en kijken of het voor ons mogelijk is om het gedragsprobleem via een online consult kunnen begeleiden.

Wij zullen u hiervan per mail op de hoogte stellen. Mochten wij een online consult met u aangaan, dan dient u vooraf het bedrag van €27,50,- aan ons over te maken.

  • Wat: Online consult
  • Waar: Per mail
  • Wanneer: U krijgt per mail binnen 24 uur advies op maat!
  • Prijs: €27,50,-